Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια / 2p98 Ighxl2qm - Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές.

Φωτια Τωρα Αρχαια Ολυμπια / 2p98 Ighxl2qm - Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές.. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Ανεξέλεγκτη πορεία έχουν πάρει οι φωτιές στην περιοχή της αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία, με τα δύο κύρια μέτωπα σύμφωνα με ελασ και πυροσβεστική, στην αρχαία ολυμπία εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε δύο ώρες, σε έναν άξονα μεταξύ. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία.

Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας: Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα.

Oizyweu0ucvpjm
Oizyweu0ucvpjm from nb.bbend.net
Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροπλάνα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις.

Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο). Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Από τα μεσάνυχτα, δε, οι πυροσβετικές δυνάμεις ενισχύθηκαν από άλλες που ήρθαν από το μέτωπο της βαρυμπόμπης. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Φωτιά φωτιά τώρα αρχαία ολυμπία. Εγκαταλείψτε τα σπίτια σας νέο μήνυμα από το 112 που καίγεται (βίντεο)φωτιά στη λίμνη ευβοίας: Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες. «τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Δορυφορικές εικόνες από τις πυρκαγιές στην εύβοια και την αρχαία ολυμπία.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Βοηθούσε εθελοντικά να μην καούν τα σπίτια άλλων και κάηκε το δικό της (βίντεο).

8xbu4fg1rbxzfm
8xbu4fg1rbxzfm from eretikos.gr
Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Όλο και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε στην αρχαία ολυμπία. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Το μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο παρά τις τεράστιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων και κινείται προς ολυμπία. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία. Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο).

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Στην περιοχή έσπευσαν όλες οι δυνάμεις από την καυκανιά (46 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα. Τίποτα δεν είναι πια όπως το γνωρίζαμε ως τώρα. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Νύχτα αγωνίας για την πύρινη λαίλαπα σε αρχαία ολυμπία, βόρεια εύβοια και μεσσηνία. Στην αρχαία ολυμπία μεταβαίνει ο υπουργός προστασίας του πολίτη μιχάλης χρυσοχοΐδης αλλά και η υπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, λίνα μενδώνη που θέλει να έχει άμεση εποπτεία της κατάστασης στον αρχαιολογικό χώρο. Πύρινη κόλαση στην αρχαία ολυμπία: Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Νέες φωτιές ξεκίνησαν το μεσημέρι της τετάρτης σε δασική έκταση στην περιοχή του φλόκα αρχαίας ολυμπίας και στην περιοχή γραμματικού στο λαντζόι. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες.

«τα πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα επιχειρούν σε απόσταση μόλις δύο χιλιόμετρων από την αρχαία ολυμπία και μαζί με τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή. Πλήρως απεγνωσμένη, μια γυναίκα καταγγέλλει ότι δεν υπήρξε καμία βοήθεια από τις αρμόδιες αρχές. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, δόθηκε από την πυροσβεστική, λόγω των δύο πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη, στην ευρύτερη περιοχή της ηράκλειας και της μιράκα. Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί, εδώ και περίπου μιάμιση ώρα η αρχαία ολυμπία καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης την περιοχής έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από την μεγάλη φωτιά που τήν έχει περικυκλώσει απειλώντας τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο μουσείο που επίσης, εδώ και λίγη ώρα. Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία.

N Mratoou Wppm
N Mratoou Wppm from files.thetoc.gr
Λίγο νωρότερα το patrisnews ανέφερε πώς η φωτιά καεί σπίτια στον οικισμό πελόπιο ενώ υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στην καυκανια και. Αγωνία για εγκλωβισμένους, εκκενώνονται 7 οικισμοί, sms από το 112 (βίντεο). Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα. Μάχη για να σωθεί η αρχαία ακαδημία στην ολυμπία.

Φουντώνουν οι υποψίες για εμπρησμό στην αρχαία ολυμπία καθώς εκδηλώθηκαν επτά εστίες φωτιάς μέσα σε μόλις δύο ώρες.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην εύβοια όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά, καθώς η αλλαγή της φοράς των ανέμων δημιουργεί νέες αναζωπυρώσεις. Το πύρινο μέτωπο έχει πάρει διαστάσεις, ενώ οι κάτοικοι εγκαταταλείπουν. Η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία. Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στους οικισμούς παραπούγκι, καρνάσι ή δεσύλλα μεσσηνίας να εκκενώσουν τώρα προς διαβολίτσι, λόγω δασικής. Μαίνεται η πυρκαγιά στην αρχαία ολυμπία, καθώς από χθες το μεσημέρι έχει δοθεί εντολή για την προληπτική εκκένωση 19 κοινοτήτων της σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μμε από τη φωτιά έχουν καεί σπίτια και αυτοκίνητα. «σβήστε τώρα τις φωτιές, αύριο θα είναι αργά». Δύσκολη παραμένει η κατάσταση σε γειτονικά χωριά, όπου η φωτιά έχει προκαλέσει ζημιές. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η φωτιά βρισκόταν σε ύφεση, όμως από τις 3:00 εντάθηκαν οι άνεμοι και άρχισε πλέον να πλησιάζει τα σπίτια του χωριού αμέλαντες. Δύσκολη η κατάσταση στην αρχαία ολυμπία με τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Φωτιά τώρα στην περιοχή ηράκλεια της αρχαίας ολυμπίας. Μίλησε ζωντανά με τη γιαγιά της για να την πείσει να εκκενώσει το σπίτι (binteo). Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί την αρχαία ολυμπία ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, όπου προήδρευσε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο.

Post a Comment

Previous Post Next Post